Gra Angel, Przygody Absola & friends - gra Pokowa
![]() ![]() ![]() |
Gra Angel, Przygody Absola & friends - gra Pokowa
Oct 4 2008, 09:54 AM
|
|
![]() Dżurtłig-Karp Pałer Kombo rlz/Stary nick: Berdazzz Grupa: MG Postów: 541 Płeć: Mężczyzna |
Jakim pokemonem chcesz być (Nie evo, legenda, skamielina): Absol
Płeć: M Nick: Angel Charakter: Miły, czasem tajemniczy Znaki szczególne (jeśli takie masz): Historia: Pewnego pięknego poranka w Snowpoint City zdarzyła się katastrofa. Do miasta dostali się ludzie, którzy chcieli złapać Giratinę, który jest na Mt. Coronet. Wszystkie pokemony próbowały ich powstrzymać, ale ludzie nie dawali im szans, dlatego też Absol, który był bardzo mądrym pokemonem postanowił iść po pokemona, którego ludzie chcieli złapać, powiedział mu , że pomoże pokemonom i ocali swoje życie, ale zanim dotarli do Snowpoint nie było tam żadnych pokemonów, Absol wszedł do swojego domu, ale Giratinę złapali ludzie, pokemon postanowił uciec z dala od ludzi i ocalić świat. Postanowił założyć swoją drużynę i dostać się do wysp, aby zostać tam najlepszą drużyną raz z kompanami. Początkowa Kraina:Shinnoh Początkowe Miejsce (Niekoniecznie miasto): Okolice Sunyshore Cel: Dostać się na wyspy i zostać najlepszą drużyną Gra z ludźmi/bez ludzi (jeśli wybierzesz pierwszą opcję, możesz zostać złapany/załapana przez jakiegoś trenera. Jeśli tą drugą, wszystko będzie jak np. w Red Rescue Team): Bez ludzi Partner/Partnerka (nie jest wymagane): Trapinch i Milotic Profesja (nie jest wymagane): ----------------------------------- - Angel... Angel... Angel! - usłyszałeś głos we śnie Obudziłeś się. Obok ciebie stali Trapinch i Milotic, twoi najlepsi przyjaciele. - Jak mamy dostać się na wyspę, skoro tak długo śpisz! - wykrzyknął Trapinch - Tylko gdzie ona się znajduje... - spytała Milotic - Nie wiem. Musimy się kogoś spytać - powiedziałeś Wyszliście ze swojej, jak to nazwaliście "kryjówki". Nie widzieliście niczego ciekawego. Była to tylko długa droga, otoczona skałkami i drzewami. Prowadziła ona do jeziora Valor, jednak to was tak bardzo nie obchodziło. Usłyszeliście Chatota, nucącego jakąś piosenkę. Może on wie, jak się tam dostać. Co Robisz? Ten post byl edytowany przez Dżurtłig :O Oct 4 2008, 09:55 AM -------------------- ![]() Lól! Jestem skamielina! :O Piędźzedny pozt wtf ![]() Zostaw komentarz w moim profilu, albo May cię zniszczy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zief... Możecie karmić, nie musicie :-P ![]() A on tu czego? :O ![]() :[ ![]() Daj karmy! Jestem Guodny! A tu możesz przygarnąć swojego żarłoka! Gra pokemonowa : PBF Gra Pokemonowa MG:B-Rabbit -Gatunek: Buizel -Imię: Buizeru -Wiek: 15 lat -Ataki: Tackle, Bubble, Quick Attack -Gildia/ie: ? -Partner/zy: 1.Imię: Murky Gatunek: Murkrow Wiek: 15 lat Ataki: Tackle, Peck, Quick Attack Przedmioty: ? -Przedmioty: 250 pkmn i ważne przedmioty ;o ----- Zbieram Wpisy Modów I Adminów (I Tak Wiem, Że Się Nikt Nie Wpisze XD) ----- no, masz racje Kolorka nie kojarzę ;P to ja ELO ZIĄ Mrau? cześć ;o ~Concorde THX! |
Oct 4 2008, 10:07 AM
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 84 Płeć: Mężczyzna |
-Chatot, czy wiesz może jak mamy się dostać na wyspy? -spytałem go.
-Bo bardzo chcemy z wysp popłynąć do Snowpoint, aby potem wejść na szczyt Mt. coronet, aby ocalić Giratinę przed ludźmi oraz stoczyć z nią walkę. -powiedziałem do Chatota. -------------------- |
Oct 18 2008, 10:38 AM
|
|
![]() Dżurtłig-Karp Pałer Kombo rlz/Stary nick: Berdazzz Grupa: MG Postów: 541 Płeć: Mężczyzna |
- Wy? Hahahaha! - zaśmiał się - Droga do Snowpoint jest bardzo długa. Znajduje się na północy tego regionu. A wyspy? Wyspy są tu wszędzie! Hahaha! Chyba że chodzi wam o TE wyspy. Musicie popłynąć na północ stąd. Życzę powodzenia!
Papuga poleciała i znikła wam z oczu. Staliście rozglądając się. - Tylko jak popłyniemy? - spytałeś. -------------------- ![]() Lól! Jestem skamielina! :O Piędźzedny pozt wtf ![]() Zostaw komentarz w moim profilu, albo May cię zniszczy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zief... Możecie karmić, nie musicie :-P ![]() A on tu czego? :O ![]() :[ ![]() Daj karmy! Jestem Guodny! A tu możesz przygarnąć swojego żarłoka! Gra pokemonowa : PBF Gra Pokemonowa MG:B-Rabbit -Gatunek: Buizel -Imię: Buizeru -Wiek: 15 lat -Ataki: Tackle, Bubble, Quick Attack -Gildia/ie: ? -Partner/zy: 1.Imię: Murky Gatunek: Murkrow Wiek: 15 lat Ataki: Tackle, Peck, Quick Attack Przedmioty: ? -Przedmioty: 250 pkmn i ważne przedmioty ;o ----- Zbieram Wpisy Modów I Adminów (I Tak Wiem, Że Się Nikt Nie Wpisze XD) ----- no, masz racje Kolorka nie kojarzę ;P to ja ELO ZIĄ Mrau? cześć ;o ~Concorde THX! |
Oct 18 2008, 02:31 PM
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 84 Płeć: Mężczyzna |
-Dobrze, najpierw ruszymy na Mt. Coronet, a potem na wyspy, o których marzymy. -powiedziałem do Milotic i Trapincha. Następnie udaliśmy się na południe, aby dotrzeć do celu i uratować Giratinę, która mi kiedyś, bardzo dawno temu ocaliła życie.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7th January 2009 - 09:06 AM |